A doua victorie a tineretului la Levice

0
1779

Echipa națională de hochei pe gheață tineret sub 20 de ani a României a obținut un al doilea succes în cantonamentul din Slovacia, premergător deplasării la Talinn, în Estonia, unde vom participa la Campionatul Mondial rezervat acestei categorii de vârstă, grupa valorică IIA.

Tinerii noștri hocheiști, aflați sub comanda lui Karoly Antal și Marius Trandafir, au trecut de echipa locală, HC Levice, cu scorul de 7-2, după o repriză a treia de excepție. Liniile noastre au început să se rodeze, iar formula pentru Talinn, treptat, se cristalizează.

HC Levice joacă în liga a II-a de seniori, al treilea eșalon valoric în Slovacia. Levice este pe locul al treilea în grupa geografică A, a cărei ierarhie este condusă de cunoștința noastră din Liga Mol, Ice Tigers Nove Zamky.

Joi, 4 decembrie, va avea loc testul final înainte de plecarea spre Estonia, formația noastră urmând să joace la Partizanske, contra echipei locale HC Iskra, care se află pe locul 5 în aceeași competiție slovacă.

O altă veste bună este că gazdele au înaintat deja o invitație către delegații noștri, ca echipele României, U20 și U18, să participe la un turneu de Crăciun, în partea de vest a Slovaciei. Competiția va fi foarte puternică, printre numele care deja au confirmat participarea numărându-se Nitra sau Dinamo Moscova.