Conferință de presă Brașov 21 oct 2015

ASC Corona Brasov vs Sport Club Miercurea Ciuc

0
1616

ASC Corona Brasov vs Sport Club Miercurea Ciuc 2-5 (1-1, 1-0, 0-4)

Meciul dintre ASC Corona 2010 Brasov si Sport Club Miercurea Ciuc a fost decis de superioritati, decisiva fiind ultima repriza. Meciul a inceput echilibrat, dar o dubla eliminare din tabara Coronei a fost fructificata de harghiteni, care au deschis scorul. Apoi, Levente Zsok a egalat, din superioritate si prima repriza s-a incheiat la egalitate. In partea a doua, brasovenii au trecut in avantaj, datorita golului marcat de Matyas Biro, dupa o dubla superioritate, iar fanii lupilor au inceput sa viseze la o victorie in fata marilor rivali. A venit ultima treime, in care, harghitenii, cu un rus, Anton Berlev (autor a 4 goluri in acest meci), au speculat trei superioritati numerice, iar apoi au inchis meciul prin veteranul Ervin Moldovan.

“Am jucat bine si am profitat de superioritati, pot sa zic ca am avut parte si de noroc. Este intotdeauna greu sa castigi aici, insa ma bucur ca am luat aceste puncte importante pentru noi”, a declarat antrenorul echipei Sport Club Miercurea Ciuc, Oktyabrjev Artur.

“Echipa pierde, echipa castiga. Ne dorim din suflet sa castigam, am incredere in aceasta echipa ca putem face treaba buna, insa, la momentul potrivit, stranierii pot face diferenta. Poate ne aduce Mos Craciun niste stranieri, insa pana atunci ne dam silinta si incercam sa facem tot posibilul pe gheata. Ne asteapta o deplasare cu trei meciuri in Ungaria, de unde speram sa ne intoarcem cu cat mai multe puncte”, a precizat Otto Keresztes, antrenorul echipei ASC Corona Brasov.