Revenire de succes după un start dur

0
2164

Ana Voicu a terminat cu cinci goluri şi a câştigat 21 din cele 34 de angajamente. Ballo a marcat de două ori şi a avut trei asisturi. Astfel, după ce a pierdut primul joc înpotriva Africii de Sud într-un mod dramatic Romania a urmat drumul spre partea superioară a clasamentului la revenirea acesteia la Campionatul Mondial. Ce anume a făcut posibil acestă revenire?

“Am schimba strategia pentru al doilea joc împotriva Hong Kong. Am acordat mai mult timp pe gheață jucătoarelor tinere, linii diferite şi am folosit trei linii ceea ce a făcut diferența”, a declarat cu un zâmbind antrenorul principal George Pogacean.

“Cu Bulgaria am avut din nou modificări şi în timpul jocului unde au fost multe pedepse am adaptat din mers. În a treia repriză au fost momente tensionate pentru o lungă perioadă de timp. Fetele au fost foarte emotionate, ceea ce a dus la oportunităţi ratate, dar în cele din urmă totul a fost bine. După înfrângerea cu Africa de Sud, am arătat caracterul echipei şi astăzi Hong Kong ne-a dat șansa de a câștiga calificarea. Noi, nu am ratat şansa. Ana Voicu a fost incontestabil cel mai bună jucătoare pentru noi. Ea are doar 16 ani și patinează foarte bine. Are o bună orientare în teren și are abilități privind mânuirea crosei,” a dăugat Pogacean George.