Campionatul Mondial de Juniori U18

0
2012

Federaţia Internaţională de Hochei pe Gheaţă a oferit României dreptul de a organiza meciurile diviziei II, grupa A din cadrul Campionatului Mondial pentru Juniori U 18, unde tricolorii noștri se vor întrece cu reprezentativele Lituaniei, Poloniei, Marii Britanii, Olandei şi Croaţiei.

Competiția va fi găzduită de Patinoarul Olimpic din Brașov, în perioada 4-10 aprilie 2016, și va fi un test foarte important pentru Naționala României, care a promovat în această grupă la ediția trecută a Campionatului Mondial, desfășurată la Novi Sad (Serbia).

Tricolorii au începe pregătirile cu un cantonament în Slovacia, unde au fost programate și 4 jocuri de verificare. Vor reveni în țară marți 29 martie, după care vor beneficia de 2 zile libere înaintea campionatului mondial.

Din 31 martie componenți lotului Național al României de Juniori U18 se va reuni la Brașov, cartierul general fiind stabilit la Hotel RAMADA din Brașov, iar pregătirea pentru mondiale se va face pe gheața Patinoarului Olimpic din Brașov.

Alături de tehnicienii lotului, Chiriță Cornel (CSM Dunărea Galați), Gal Sandor (CSS Miercurea Ciuc), Kovacs Laszlo (ASC Corona Brașov) se află și Power D. Jason, antrenor pentru portari din SUA.