Ştiri
TELEVISION COMMERCIAL BREAKS
În cadrul Cupei Continentale IIHF 2015 Grupa C, care a avut loc la Patinoarul Olimpic din Braşov, s-a folosit pentru prima dată în România, la o competiţie oficială sub egida IIHF, Pauza Comercială pentru Televiziune

Conform acordului stabilit cu televiziunea care a transmis acest meci, s-a recurs la întreruperi ale jocului, din motive comerciale. Foarte obişnuită în NHL, de exemplu, pauza comercială este stabilită în raport cu interesele operatorului TV şi al NHL.

DIGI Sport TV, în timpul pauzelor comerciale a difuzat un spot publicitar al firmei de echipament sportiv BAUER.

În conformitate cu regulamentul IIHF, în cursul fiecărei reprize de 20 minute la toate jocurile de la o competiţie organizată de IIHF pot exista 2 (două) pauze pentru reclamele comerciale, fiecare cu durata de şaptezeci (70) de secunde. Astfel, pauzele comerciale pentru reclame sunt luate la prima oprire de joc după minutul 14:00 şi minutul 8:00 din fiecare repriză.

Procedura pentru luarea acestor pauze comerciale a fost coordonată de către un coordinator al pauzei comerciale care a fost pregătit de FRHG pentru acest  eveniment.

De asemenea, au fost activate considerente privind echipele, ceea ce înseamnă că echipele trebuie să fie conştiente de faptul că în timpul acestor opriri comerciale au următoarele drepturi:

- Portarilor le va fi permis să meargă la banca jucătorilor;

- Echipelor le este permis să schimbe liniile de îndată ce arbitrul de centru fluieră, semnalizând echipelor să revină pentru angajament în intervalul de 20 de secunde rămase din pauza comercială:

- Aceste schimbări de linii vor urma acelaşi protocol ca o schimbare normală de linii în timpul unei întreruperi de joc;

- Echipele pot solicita time-out de îndată ce acestea sunt chemate înapoi la angajament prin fluierul arbitrului de centru în timpul celor 20 de secunde rămase din pauza comercială.

- Jocul nu poate fi întrerupt din rațiuni comerciale în timpul unei situații de superioritate numerică, după marcarea unui gol sau în ultimul minut de joc al primelor două reprize, respectiv în ultimele două minute de joc al reprizei a III-a sau în repriza suplimentară.

 
Campioana României la hochei pe gheață, Corona Brașov, a ratat dramatic calificarea în turul al treilea al Cupei Continentale.

Corona a fost învinsă în meciul decisiv de polonezii de la Sanok cu 4-3 (1-2, 0-1, 2-1). Debuturile primelor două reprize au fost dezastruoase, atunci oaspeții marcând trei goluri. Brașovul a avut calificarea în mână, după ce a egalat la 3, în condițiile în care un punct din acest meci îi asigura promovarea.

Golul decisiv a venit cu 3 minute și jumătate înainte de final, pe o superioritate polonă, iar eforturile de restabilire a egalării nu au fost încununate de succes.

În celălalt meci al grupei, Dab Docler a trecut de Prizma Riga, cu 5-2. 

Clasament final:
1. Sanok 6 puncte
2. Corona Brașov 6 puncte
3. Dab Docler 3
4. Prizma Riga 3

În Cupa campionilor la feminin, la Ankara, Sport Club Miercurea Ciuc a fost învinsă azi de Poprad, cu 10-0. Echipa slovacă a câștigat grupa din Turcia, pe care harghitencele au încheiat-o pe ultimul loc.
 
Campioana României la hochei pe gheață, Corona Brașov, a înregistrat un nou succes prețios în Cupa Continentală, în grupa pe care o găzduiește. Brașovenii au trecut de Dab Docler cu 3-2 (2-1,1-0, 0-1) și au ajuns astfel la 6 puncte în clasament.

Prima repriză a fost foarte bună pentru noi, băieții de sub Tâmpa marcând două goluri în 63 de secunde.  Antal Zsombor a deschis scorul, după care Arpad Mihály, în superioritate, a fructificat pasa lui Filip.

În repriza de mijloc, brașovenii au dus scorul la 3-1 prin Nagy Csaba, tot în superioritate, după pasa lui Saluga. Chiar dacă ungurii au redus din handicap pe final, victoria brașoveană nu poate fi contestată.

De remarcat este și eficiența extraordinară în power play pentru formația noastră, pregătită de suedezul Jenny Anderson. Brașovenii au înscris 5 din cele 6 goluri în situații de om în plus.

Corona a primit o mână de ajutor în ceea ce privește calificarea în turul următor, după ce letonii de la Prizma Riga au învins pe Sanok, din Polonia, cu 3-2 (0-1, 2-1, 1-0).

Astfel, Corona e lideră cu 6 puncte și are nevoie doar de un punct în partida cu Sanok, programată duminică, de la ora 17.00. De la ora 13.00 se dispută jocul dintre Dab Docler și Prizma Riga, formația letonă având șanse matematice de calificare.
 
Sport Club Miercurea Ciuc a fost învisă cu scorul de 15-0 (4-0, 7-0, 4-0), în a doua etapă a Cupei Camoionilor la feminin, competiție care se desfășoară la Ankara, în Turcia.
Echipa harghiteană a fost întrecută de campioana Kazakhstanului Aisului Almaty.
În celălalt meci al grupei, Poprad, din Slovacia, a dispus de gazdele din Ankara cu 5-2.

Duminică, fetele noastre vor juca împotriva celor de la Poprad, de la ora 15.00. Hocheistele slovace sunt virtual calificate mai departe.
 
Campioana României la hochei pe gheață feminin, Sport Club Miercurea Ciuc, a scăpat printre degete o victorie la debutul în Cupa Campionilor, care are loc la Ankara, în Turcia. Meciul de deschidere a fost exact împotriva echipei gazdă, care s-a impus cu scorul de 4-3 (0-2, 2-0, 2-1).

Ciucancele au condus la prima pauză cu 2-0, după reușitele semnate de Sandor Ibolya (Biro Bernadette, Magdolna Popescu) în min 3, respectiv Biro Bernadette (Sandor Ibolya) în min. 17. Ambele goluri ale noastre au fost marcate în situații de superioritate.

Turcoaicele și-au impus însă în cele din urmă punctul de vedere și au egalat în repriza de mijloc, după care au trecut la conducere, având 4-2. Golul de închidere ne-a aparținut, marcatoare fiind György Csilla, ajutată de Zerkula Erika.

În celălalt meci, Poprad (Slovacia) - Aisulu Almaty (Kazakhstan) 2-1.

Azi sunt programate următoarele meciuri:

Aisulu Almaty - Sport Club Miercurea Ciuc, ora 15.00
Poprad - Ankara, ora 19.00

19 octombrie 2014
Vicecampioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, a învins în acest week-end în două rânduri pe Sportul Studențesc, în meciuri care au contat pentru Liga Națională de hochei pe gheață.

Ambele meciuri s-au desfășurat la Miercurea Ciuc, iar victoriile au fost concludente: 17-0 (5-0, 7-0, 5-0), respectiv 21-0 (10-0, 5-0, 6-0).
 
13 octombrie 2014
Campionatul național de juniori I, U18, la hochei pe gheață, a început în acest week-end, la patinoarul din Miercurea Ciuc.

Iată rezultatele înregistrate în primul turneu:

CSS Miercurea Ciuc - CSS Gheorghieni 8-2 (4-0, 2-0, 2-2)
Corona Brașov - Steaua București 5-2 (0-1, 2-1, 3-0)
Corona Brașov - CSS Gheorghieni 6-2 (1-0, 3-2, 2-0)
CSS Miercurea Ciuc - Steaua 10-4 (4-2, 4-1, 2-1)
CSS Gheorghieni - Steaua 3-6 (0-1, 2-0, 1-5)
CSS Miercurea Ciuc - Corona Brașov 7-4 (2-2, 3-1, 2-1)
 
17 octombrie 2014
Sport Club Miercurea Ciuc a acumulat trei puncte în Liga Națională de hochei pe gheață, după o victorie așteptată în fața conjudețenilor de la Progym Gheorghieni.

Meciul a fost, după cum indică și scorul, la discreția gazdelor, care s-au impus fără probleme, cu 6-2.

Iată marcatorii:

Repriza 1
Sport Club Miercurea Ciuc - Ede MIHALY (Tamas FARKAS) 4:53
Sport Club Miercurea Ciuc - Michal SATEK (fara pasa) 19:19
Repriza 2
Progym Gheorgheni - Hunor CSERGO (superioritate numerica) (Tibor BASILIDESZ, Vitalii KYRYCHENKO) 2:08
Sport Club Miercurea Ciuc - Daniel TRANCA (Norbert ROKALY) 11:54
Sport Club Miercurea Ciuc - Daniel TRANCA (superioritate numerica) (Niklas SJOLUND, Hugo GECSE) 15:20
Sport Club Miercurea Ciuc - Erik SPADY (superioritate numerica) (Ede MIHALY, Michal SATEK) 16:05
Repriza 3
Sport Club Miercurea Ciuc - Daniel TRANCA (inferioritate numerica) (Michal SATEK, Erik SPADY) 0:59
Progym Gheorgheni - Vitalii KYRYCHENKO (Hunor CSERGO) 5:31
 
13 octombrie 2014
O veste tristă zguduie hocheiul românesc! Antrenorul Remus Bianu a decedat, iar trupul său a fost depus la capela Bălănean, de pe Șoseaua Mihai Bravu, din București.

Înhumarea va avea loc mâine, 14 octombrie, cu începere de la ora 12.00!

Dumnezeu să îl aibă în pază!
 
Ştiri mai vechi
Sport Club Miercurea Ciuc două succese cu Sportul Studențesc
19 octombrie 2014
Ciucanii câștigă derby-ul Harghitei
17 octombrie 2014
Steaua - CSM Dunărea Galați 8-3
13 octombrie 2014
A murit antrenorul Remus Bianu
13 octombrie 2014
A început campionatul național de juniori I
13 octombrie 2014
Două puncte mari obținute de Brașov la Miskolc
11 octombrie 2014
Brașovul pierde din nou la shout-out în Liga Mol
10 octombrie 2014
Corona Brașov s-a impus în primul derby românesc al Ligii Mol
7 octombrie 2014
Antrenori suedezi pentru Corona Brașov
7 octombrie 2014
CSS Miercurea Ciuc a câștigat primul turneu al campionatului național de tineret
6 octombrie 2014
Ciucanii au trecut de Miskolc
5 octombrie 2014
Corona depășită la departajare de Miskolc
4 octombrie 2014
Încep competițiile juvenile
2 octombrie 2014
Favoritele s-au impus cu scoruri de tenis
1 octombrie 2014
Miroslav Ihnacak demis de la Corona Brașov
30 septembrie 2014
Nove Zamky a doua victorie în România
29 septembrie 2014
Istoria romanțată a primului joc de hochei
21 septembrie 2014
Csiki și Toke apreciați la Debrecen
21 septembrie 2014
Cinci arbitri de centru români și opt arbitri de linie în Liga Mol
21 septembrie 2014
Galațiul victorie în uvertura campionatului
20 septembrie 2014
Arhivă ştiri

©2012 Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă - Toate drepturile rezervate!
Site dezvoltat şi găzduit de: Enetix Software