Ştiri

Steaua a pierdut la masa verde meciul cu Ferencvaros din Liga MOL

Steaua a pierdut la masa verde meciul cu Ferencvaros din Liga MOL

Comisia de Disciplină a Ligii MOL a decis ca vicecampioana României, Steaua Bucureşti, să piardă meciul cu formaţia ungară Ferencvaros TC Orangeways cu scorul de 5-0 din cauza suprafeţei de gheaţă necorespunzătoare.

Oficialii competiţiei au luat această decizie în baza punctului 6 din Regulamentul de desfăşurare a Ligii MOL, coroborat cu punctul 7.2 din Regulamentul Federaţiei Ungare de Hochei pe Gheaţă, după care se desfăşoară întrecerea, ajunsă la a treia ediţie.

Steaua a avut termen să conteste apelul până astăzi, la ora 24.00, însă oficialii clubului din Bulevardul Ghencea au renunţat să conteste decizia comisiei.

Partida Steaua Rangers – Ferencvaros TC Orangeways, contând pentru etapa a doua a Ligii MOL, ediţia 2010-2011, şi care trebuia să se dispute joi, de la ora 19.00, la pationarul „Mihai Flamaropol” din Capitală a fost anulată din cauza suprafeţei de joc necorespunzătoare. Calitatea gheţii nu a fost la standardele de concurs din cauza defecţiunii survenite la unul dintre compresoare.


©2012 Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă - Toate drepturile rezervate!
Site dezvoltat şi găzduit de: Enetix Software