CUPA IERNII la categoriile de vârstă U6, U8 și U10

0
2549

Federația Română de Hochei pe Gheață a organizat pentru micii hocheiști de la categoriile de vârstă U6, U8 și U10 ani “CUPA IERNII”. Competiția face parte din programul FRHG „Învață să joci hochei” și s-a desfășurat pe patinoarul Telekom Arena  – Ion Țiriac, în zilele de 17 și 18 noiembrie a.c., de la ora 13:00.

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018. Au participat peste 120 de copii de U6 și U8 de la următoarele echipe: Skoda și ACS Husky București, respectiv, ACS Steaua Rangers, ASC Corona Brașov, Dedeman, Telekom, ACS Husky București, Simona Halep, ACS Olimpia Ploiești – Viitorul Hocheist și CSM Dunărea Galați.

Duminică, 18 noiembrie 2018, a fost rândul celor peste 100 de copii de U10 de la echipele ACS Steaua Rangers (două echipe), ASC Corona Brașov (două echipe), Allianz Țiriac, ACS Husky București, ACS Olimpia Ploiești – Viitorul Hocheist, CSM Dunărea Galați și ACS Sport – Plus Brăila,  să se confrunte pe patinoarul din Otopeni.

FRHG, cu sprijinul financiar al MTS, a asigurat celor peste 220 de copii: catering (fructe, dulciuri, apă, pizza), câte o medalie și câte o diplomă de participare. Iar fiecare echipă a primit câte o statuetă în formă de hocheist. Fundația Ion Țiriac a pus la dispoziție patinoarul.

Poza2 pt site