ASC Corona 2010 Brasov vs. Dunarea Galati

4-2 (2-1, 1-1, 1-0)

0
1422

“Lupii” Brasovului au invins campioana, Dunarea Galati, cu 4-2 (2-1, 1-1, 1-0), la capatul unui meci in care elevii lui Otto Keresztes au muncit enorm, au crezut in ei si au parasit terenul cu fruntea sus, in aplauzele fanilor, alaturi la bine, dar mai ales, la greu. Brasovenii au deschis scorul prin Zsolt Molnar, apoi si-au dublat avantajul, in superioritate, prin Peter Zsolt, dar galatenii au redus din diferenta, prin Nagy Istvan, cu un minut inainte de pauza. In repriza a doua, oaspetii au egalat, prin Roman Sherbatiuk, dar Arpad Mihaly a refacut avantajul brasovenilor, chiar inainte de pauza. Golul ce a adus liniste in tribune si a “securizat” victoria “lupilor” a fost marcat de Peter Zsolt, dupa ce trecusera 5 minute din repriza a treia.

“A fost un meci echilibrat, ambele echipe au avut sanse la goluri, s-au dat si multe bare de ambele parti, iar portarii au fost foarte buni. Am avut si multe ocazii nefructificate, insa am jucat bine in defensiva si am rezistat in inferioritati. Un bun motivator a fost golul lui Mihaly Arpad, iar golurile lui Peter Zsolt au fost euforice. Facem tot posibilul sa ajungem in playoff,” a declarat Otto Keresztes, antrenorul echipei brasovene.

“Un meci deschis oricarui rezultat. Ce le reprosez baietilor este prima repriza unde am primit prea multe eliminari. Am intrat cu un handicap de un gol, dupa care ne-am revenit, insa nu suficient. Ambii portari au fost extraordinari, iar sansele erau de ambele parti. Obiectivul nostru in LNH ramane acelasi,” a declarat Marius Trandafir, antrenorul echipei galatene.