ASC Corona Brașov vs Progym Gheorgheni

5 – 2 (2-1, 1-0, 2-1)

0
1587

Infernala serie a “lupilor”, cu 6 meciuri în 8 zile, s-a terminat cu o nouă victorie în fața echipei Progym Gheorgheni, brașovenii impunându-se cu 5-2 (2-1, 1-0, 2-1). Oaspeții au deschis scorul după 2 minute, prin Vaclav Novak, dar replica a venit imediat și brașovenii au terminat prima repriza în avantaj, 2-1, după reușitele lui Petres Tivadar și Matyas Biro (în inferioritate numerică). În repriza a doua, brașovenii au presat până au reușit să marcheze golul 3, prin Attila Imecs, și scorul a ajuns la 3-1. Dar, cum în hochei niciodată nimic nu
este sigur, oaspeții, cu 15 minute înainte de final, au relansat meciul, prin golul lui Lorand Kollo. Numai că, “lupii”, cu o fantastică galerie în spate, suporterii brașoveni fiind cu adevărat al șaptelea jucător al Coronei, au păstrat pucul departe de poartă, iar în ultimele 80 de secunde, cu poarta goală, au mai marcat de două ori,
prin Zsolt Molnar și Csanad Virag. În urma acestei duble victorii, brașovenii au urcat pe locul trei în clasamentul Campiobaului Național și așteaptă meciurile cu Steaua, de săptămâna viitoare.

”Sunt mulțumit că am câștigat acest meci. În prima repriză am avut un scurtcircuit la unul din fundașii noștri care ne-a costat un gol, însă ne-am revenit repede. În a doua repriză ne-a lipsit disciplina și am ratat câteva ocazii. În a treia repriză am putut să mergem cu patru linii și să dăm două goluri în poarta goală. În hochei nu există liniște, totul se poate schimba de pe o zi pe alta, astfel ne pregătim pentru meciurile de săptămâna viitoare cu Steaua București,” a declarat antrenorul brașovenilor, Otto Keresztes.

”Felicitări adversarilor, a fost un meci cu un tempo de Liga MOL. Ei au jucat în patru linii, noi de-abia avem trei, iar micile detalii au decis acest meci. Băieții au luptat până în ultima secundă , am scos și portarul, însă nici asta nu ne-a ajutat. Ne pregătim în continuare pentru următoarele meciuri și sperăm să ajungem din urmă celelalte echipe”, a precizat Csaba Farkas, antrenorul secund al formației din Gheorgheni.