ASC Corona Brașov – Steaua București

4-2 (1-0, 2-1, 1-1)

0
1257

“Lupii” au câștigat trei puncte importante în clasamentul Campionatului Național de hochei pe gheață, după ce s-au impus, cu 4-2 (1-0, 2-1, 1-1), în fața echipei Steaua București. După un început echilibrat, cu ocazii de ambele părți, brașovenii au reușit să deschidă scorul, în minutul 17. În repriza secundă, Daniel Trancă și Csanad Fodor au “pus” 3-0 pe tabelă și se părea că soarta meciului a fost decisă. Pe final de repriză, în superioritate, steliștii au redus din handicap, prin Denys Zabludovsky. Apoi, în minutul 7 din a treia repriză, același Denys Zabludovsky a “făcut” 3-2, iar finalul meciului a fost infernal. După ce au ratat cateva ocazii imense de a se desprinde decisiv, brașovenii, care au mai suferit și o eliminare, cu 3 minute înainte de final, au răsuflat ușurați după ce Arpad Mihaly a marcat golul izbăvirii, cu poarta goală.

”În primul rând, sunt mulțumit că am luat trei puncte, au intrat golurile necesare pentru victoria din această seară. Așa este în hochei, când nu dai primești goluri. Mă bucur că ne-am revenit, echipa a arătat că dorește să câștige, iar tinerii noștri au evoluat foarte frumos în această seară. Ne pregătim pentru meciul de mâine, iar duminică pentru deplasarea în Ungaria” a declarat Otto Keresztes, antrenorul formației brașovene.

”A fost un meci frumos, s-a văzut dăruirea ambelor echipe, iar cine și-a dorit mai mult a câștigat. Deși, Brașovul a început mai greu sezonul, se observă că și-au intrat în formă. Facem tot posiblul să facem și noi la fel,” a precizat antrenorul formației bucureștene, Nelu Alexe.