ASC Corona Brașov – Sport Club Miercurea Ciuc

2-6 (0-2, 0-1, 2-3)

0
1613
Atunci când nu reușești să marchezi cu poarta goală în față, este imposibil să obții victoria. Așa s-a întâmplat în meciul Coronei Braşov cu SC Miercurea Ciuc, partida în care, cel puțin în primele două reprize, brașovenii au ratat ocazii incredibile. Și cum întotdeauna ocaziile se răzbună, ciucanii au taxat rapid erorile adversarilor și au ajuns la un nesperat 3-0, după 40 de minute. Apoi, în ultima treime, Csanad Virag a reaprins speranța, marcând pentru 1-3, dar au venit alte gafe ale “lupilor” și s-a ajuns la 1-6. Rezultatul final a fost 2-6, stabilit cu 10 secunde înainte de final, de Arpad Mihaly.
“Sunt foarte dezamăgit de acest meci, s-au făcut niște greșeli absurde și nu am reușit nicicum să ne revenim, cum nu am reușit să fructificăm nici oportunitățile așa cum a făcut echipa adversă,” a declarat Otto Keresztes, antrenorul echipei brașovene.
”Am început foarte bine meciul și aproape că am deținut controlul total. Am primit și niște penalități nefericite, însă am reușit să fructificăm aproape toate oportunitățile, astfel că sunt fericit că am câștigat acest meci,” a declarat Otiabrev Artur, antrenorul echipei ciucane.