ASC Corona 2010 Brașov vs. Sport Club Miercurea Ciuc

3-5 (1-2, 2-1, 0-2)

0
1508

Ciucanii și-au luat revanșa în fața brașovenilor de la Corona, impunându-se, la capătul unui meci spectaculos, cu 5-3 (2-1, 1-2, 2-0). Pe gheața “Olimpicului” din Brașov, ciucanii au deschis rapid scorul, în secunda 49, prin Peter Robert, care a speculat o gafă a defensive brașovene. Dar, brașovenii au replicat imediat, prin juniorul Vasile Andrei, care a transformat în gol o pasă venită de la Nagy Csaba.

Totuși, prima repriză s-a încheiat cu Ciucul în avantaj, prin golul marcat de Zsombor Antal. Csanad Fodor, în superioritate numerică, servit ideal de Otto Biro a readus egalitatea pe tabela de marcaj, dar ciucanii au trecut din nou la conducerea ostilităților în urma unui șut de penalitate transformat de Alexander Dyadyuskho.

Totuși, Tivadar Petres, din nou în superioritate, a egalat, deznodământul fiind amânat pentru ultima repriză. Și, după o imensă ocazie a brașovenilor, Antal Zsombor a înscris în urma unei immense gafe a defensivei brașovene, iar Tamás Biro, în urma unei superiorități, a “închis” meciul.

“Am încercat să jucăm defensiv la început, însă a fost un meci cu suișuri și coborâșuri. Ambele echipe au avut multe ocazii. Felicit linia a patra, a jucat foarte bine. Băieții au stat prea mult pe gheață, nu au venit suficient de repede la schimb și nu au reușit să joace constant tot jocul”, a declarat Otto Keresztes, antrenorul echipei brașovene.

”A fost al doilea meci în trei zile, în primul meci noi am șutat de 58 de ori, iar oaspeții de 30 de ori și au câștigat. Astăzi noi am jucat mai deschis. A fost un meci bun, ambele echipe au jucat bine,” a declarat Istvan Gereb, antrenorul echipei ciucane.