ASC Corona 2010 Brașov – Progym Gheorgheni

2-4 (0-1, 2-1, 0-2)

0
1701

“Lupii” au cedat, surprinzător, pe teren propriu, în fața echipei Progym Gheorgheni și, practic, au ratat șansa de a intra în lupta pentru locul 2 cu Dunărea Galați. Oaspeții au deschis scorul norocos, în prima repriză și s-au desprins, la 2-0, în startul părții secunde.

Totuși, Arpad Mihaly și Istvan Sprencz au readus egalitatea pe tabela de marcaj și speranțele pentru o victorie au renăscut. Numai că, în repriza a treia, brașovenii s-au întrecut în ratări, iar oaspeții au replicat tăios și au trecut din nou în avantaj. Apoi, în ultimul minut, fără portar, brașovenii au încasat și golul 4.

”Au jucat agresiv și în power play nu am reușit să fructificăm șansele avute. Trebuie să învățăm din greșeli și să ne concentrăm pe jocul de mâine,” a declarat Otto Keresztes, antrenorul principal al formației brașovene.

”Știm foarte bine situația actuală și orice punct câștigat este extreme de binevenit. Brașovul este o echipă puternică cu multe meciuri la activ, plus experiența Ligii MOL, și deși au jucat mai bine, în seara aceasta noi am avut mai mult noroc. Am făcut multe greșeli, nu am dat 100%, însă portarul nostru a fost într-o mare formă. Ne bucurăm că am câștigat și ne pregătim pentru meciul de mâine,” a declarat Lubomir Hurtaj, antrenorul echipei Progym Gheorgheni.