ASC Corona 2010 Brașov – Dunărea Galați

2-3 RS (1-1; 1-1; 0-0; 0-1)

0
1375

Un meci dinamic care promitea multe, însă uneori, doar jocul nu este suficient. Echipa brașoveană a rămas cu multe accidentări în această seară, însă echipa medicală face tot posibilul ca mâine toți jucătorii să fie apți din acest punct de vedere. Meciul a început cu golul gălățenilor în minutul 4.57 prin Juraj Durkech, însă, imediat “lupii” au egalat, prin Mihaly Arpad, în minutul 5.29. A doua repriză a decurs la fel, câte un gol de ambele părți, în minutul 4.15 prin Tivadar Petres (Corona), iar în minutul 7.05, Robert Krajci (Dunărea). Golul de aur a venit în minutul 2.14 al reprizei de prelungiri, fiind marcat de Szabolcs Szocs.

Scorul general este de 2-1 în favoarea echipei Dunărea Galați, însă mâine, de la 18.30, Corona are posibilitatea să echilibreze scorul și să împingă semifinala în meciul decisiv, ce va fi duminică, la Galați.

“Am rămas fără doi jucători în această seară, Daniel Trancă și Matyas Zsolt. Un meci care a durat 3 ore, deși în play-off meciurile ar trebui să decurgă cursiv. Powerplay-ul nu a funcționat în această seară. Trebuie să ne remontăm și să ne pregătim pentru mâine și facem tot posibilul să echilibrăm scorul “, a declarat Otto Keresztes, antrenorul echipei Corona Brașov.

“A fost un meci spectaculos, ambele echipe au luptat și au dorit foarte mult victoria. A fost foarte multă risipă de energie, însă noi ne-am dovedit mai inspirați și am reușit să marcăm golul de aur. Fiecare jucător a luptat până în utima secundă și oricine putea câștiga. Este 2-1 la scorul general, seria continuă”, a declarat Marius Trandafir, antrenorul echipei Dunărea Galați.