ASC Corona 2010 Brașov – CSA Steaua București 5-4 SP

(1-3; 2-0; 1-1; 0-0; 1-0)

0
1766

La capătul unui meci cu de toate, “lupii” Brașovului au învins Steaua, cu 5-4 după șuturile de penalitate, și au câștigat bronzul Campionatului Național de Seniori.

În prima pauză a meciului, juniorii de la U-16 au intrat în posesia medaliilor de bronz (au învins, în finala mica, pe CSS Gheorgheni, cu 2-0), iar în cea de a doua pauză, echipa de U-18 a primit medaliile de argint (a pierdut în finala, cu 0-2, în fața echipei CSS Miercurea Ciuc).

”Sunt mândru de echipa mea, mai ales de jucătorii tineri. A fost un sezon foarte greu pe care l-am terminat pe podiumul campionatului”, a declarat Otto Keresztes, antrenorul echipei Corona Brașov.

”Felicit echipa din Brașov pentru acest sezon, pentru proiectul 100% românesc. Brașovenii au sacrificat un sezon din punct de vedere al rezultatelor, dar pe termen lung au de câștigat, deoarece au folosit tinerii jucători, care au crescut în valoare. Ceea ce a făcut Corona este un exemplu pe care toate cluburile din România ar trebui să-l urmeze”, a declarat Daniel Herlea, antrenorul echipei Steaua București.