FRHG alături de micii hocheiști

0
2325

Și în 2017, FRHG a susținut financiar (transport, cazare, masă) echipele de U10, U12 și U14 la competițiile care au fost organizate atât la București (Telekom Arena) cât și la Brașov, Miercurea Ciuc, Gheorgheni și Cârța. Totodată, FRHG a asigurat, în anul 2017, pentru 12 echipe de copii, câte șase rânduri de echipament de hochei pe gheață.

Câteva cuvinte despre ultima competiție din anul 2017 la care FRHG a fost partener: Turneul Țiriac Trophy. Acesta a avut loc în data de 10 decembrie 2017, pe patinoarul Telekom Arena din Otopeni, s-a desfășurat pentru echipele de copii cu vârste între 4 și 9 ani. Turneul Țiriac Trophy a fost organizat de către Fundația Ion Țiriac în colaborare cu Federația Română de Hochei pe Gheață (FRHG). Atât Fundația Ion Țiriac cât și FRHG au recompensat micii hocheiști cu: fructe, dulciuri, echipament sportiv, medalii, diplome.

Meciurile competiției Țiriac Trophy s-au disputat pe două categorii de vârstă, 4 – 6 ani, respectiv 7 – 9 ani. Dacă la categoria de vârstă 4 – 6 ani meciul între cele două echipe – Simona Halep și Skoda –  a fost amical, meciurile de la categoria 7 – 9 ani s-au jucat pentru trofeul Ţiriac Trophy. Astfel, la prima ediție a competiției, 6 echipe și-au disputat trofeul: Triumf București, Telekom, Viitorul Hocheist, Dedeman, Husky, Steaua Rangers. În final, prima ediție a Țiriac Trophy a fost câștigată de către echipa Triumf București.