Stupefacție! Antal Karoly a părăsit naționala de tineret

0
2031

Antrenorul principal al echipei naționale de hochei pe gheață tineret sub 20 de ani, a României, Antal Karoly, a făcut un gest stupefiant și inexplicabil.

Tehnicianul, după ce s-a aflat alături de tricolorii mici în cantonamentul din Slovacia, premergător Campionatului Mondial grupa valorică IIA, a ”dezertat” chiar în ziua plecării. Gestul lui Antal rămâne unul incalificabil, în condițiile în care el a mers cu echipa până la aeroportul din Budapesta, de unde s-a efectuat îmbarcarea spre Talinn.

Chiar înainte de decolare, fără să anunțe pe nimeni, Antal Karoly a părăsit delegația noastră, plecând spre o destinație necunoscută. Din informațiile pe care le deținem rezultă că Antal Karoly s-ar fi întors în țară, dar oricum acest lucru nu schimbă cu nimic datele problemei.

Federația Română de Hochei pe Gheață îi ”mulțumește” lui Antal Karoly pentru această atitudine demnă de un tehnician pus la cârma unei naționale de tineret. Conform reglementărilor în vigoare, FRHG va acționa pe cale de consecință și va lua măsurile disciplinare care se impun.

Îl informăm pe Antal Karoly că echipa pe care a pregătit-o a debutat foarte bine la Campionatul Mondial de la Talinn, pierzând doar la șuturile de departajare, 5-6 cu Lituania, dar și că astăzi, foștii săi elevi joacă de la ora 20.00 cu Estonia.