Cupa României Hankook

Hankook partener oficial al finalei Cupei României 2015-2016

0
2239
București, 26 februarie 2016 – Ediția din acest an a finalei Cupei României la hochei pe gheață va purta numele Cupa României Hankook ca urmare a unui acord încheiat între compania coreană producătoare de anvelope și Federația Română de Hochei pe Gheață. Asocierea de imagine dintre cele două părți are la bază dorința companiei Hankook de implicare activă în susținerea sportului românesc.
Hankook este partenerul unor mari și prestigioase competiții europene, cum ar fi UEFA Europa League și campionatul german de turism Deutsche Tourenwagen-Meisterschaft (DTM) și privește cu interes colaborarea pentru finala ediției 2015-2016 a Cupei României la hochei pe gheață. Evenimentul se va desfășura marţi, 1 martie 2016, de la ora 18:00, și va opune formațiile Sport Club Miercurea Ciuc şi CSA Steaua Bucureşti. Partida se va desfășura la Patinoarul Olimpic din Braşov și va fi transmisă în direct de canalul DigiSport, oferind astfel posibilitatea iubitorilor sportului cu crosa și patina de a viziona și de a trăi bucuria unui spectacol de calitate.
Vă reamintim că inițial finala a fost programată la sfârșitul anului trecut la Gheorgheni, dar a fost întreruptă la scorul de 7-2 în favoarea ciucanilor în pauza dintre reprizele a doua și a treia, din cauza exploziei unui reflector. Reprogramată inițial la Galați, finala a fost mutată la Brașov ca urmare a unei decizii de ultim moment a conducerii Federației Române de Hochei pe Gheaţă.
Această colaborare punctuală dintre Hankook și Federația Română de Hochei pe Gheaţă este o bună ocazie de a pune bazele unei cooperari pe termen lung între cele două părți, o decizie în acest sens urmând a fi luată după ce ecourile finalei se vor stinge.
Despre compania Hankook
Hankook Tire este una dintre cele mai mari companii producătoare de anvelope și cu cea mai rapidă creștere din lume, recunoscută pentru inovaţii, calitate superioară și înaltă performanţă.
Portofoliul de anvelope cuprinde pe lângă produsele pentru autoturisme, SUV-uri, camionete si autovehicule de teren 4×4, şi o gamă largă de anvelope pentru camioane și autobuze. Acestea sunt la fel de apreciate şi pe pieţele din vestul Europei.
Producția europeană se realizează în Dunaújváros / Ungaria, locație care a fost inaugurată în iunie 2007 și este în continuă extindere. În prezent, mai mult de 2.700 de angajaţi produc aproximativ 13 milioane de anvelope anual, pentru autoturisme, SUV-uri și camioane ușoare. La finalizarea ultimei unități de producție în 2014/2015, capacitatea de producție a fabricii va crește până la 19 milioane de anvelope pe an.
Sediul european Hankook este situat în Neu-Isenburg lângă Frankfurt am Main, Germania. Producătorul are filiale în Germania, Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Olanda, Ungaria, Rusia, Turcia, Suedia și Polonia.