CUPA TOAMNEI la categoriile de vârstă U8 și U10

0
5161

Federația Română de Hochei pe Gheață a organizat pentru hocheiștii de 8 și 10 ani “CUPA TOAMNEI” (prima ediție). Competiția s-a desfășurat pe patinoarul Telekom Arena în zilele de 29 și 30 septembrie, astfel:

Sâmbătă, 29 septembrie 2018, orele 9:00 – 12:30, categoria U8. Au participat peste 100 de copii de la următoarele echipe: Dedeman, Husky, Steaua Rangers, Viitorul Hocheist, ASC Corona Brașov, Olimpia Ploiești, Simona Halep.

Ca parte a programului de promovare a hocheiului pe gheață, FRHG a invitat, pentru început,  un număr de  30 de copii de 8 ani de la o școală din sectorul 5. FRHG are planificat de a crește treptat numărul elevilor invitați ca spectatori la cmpetițiile tinerilor hocheiști, scopul fiind acela de atragere a unui număr cât mai mare de copii în practicarea hocheiului pe gheață.

Duminică, 30 septembrie 2018, orele 9:00 – 14:30, categoria U10. Peste 120 de copii de la echipele Dedeman, Husky, Steaua Rangers, Viitorul Hocheist, ASC Corona Brașov, Olimpia Ploiești, Skoda, Telekom, Tigers Brăila, Triumf și Allianz Țiriac s-au întrecut pe patinoarul din Otopeni.

FRHG, cu sprijinul financiar al MTS, a asigurat copiilor catering (fructe, dulciuri, apă, pizza) și câte o medalie și o diplomă de participare pentru fiecare hocheist. Fundația Ion Țiriac a pus la dispoziție patinoarul.

Poza 8