Secția de hochei a Corona Brașov amendată de club

0
1168

Secția de hochei pe gheață a Corona Brașov a fost amendată de către clubul de sub Tâmpa. Pentru mai multe detalii lămuritoare, dăm publicității comunicatul de presă remis de către Corona Brașov.

Conform hotararii ultimei sedinte AGA, din data de 07.04.2015, la finalizarea perioadei competitionale  a tuturor sectiilor clubului ASC Corona 2010, va avea loc o sedinta AGA extraordinara, in cadrul careia se vor analiza toate aspectele sezonului trecut si se vor lua deciziile optime pentru fiecare sectie in parte privind sezonul urmator.

Sedinta ad-hoc a Consiliului Director, desfasurata inaintea adunarii extraordinare mai sus mentionate, s-a intrunit in absenta unuia dintre membrii acesteia, Zoltan Olti-Pasca, care isi anuntase colegii inaintea primirii Convocatorului ca va lipsi din tara in perioada 30 aprilie – 5 mai.

Reactia presedintelui sectiei de hochei, Olti-Pasca, la rezolutiile adoptate in cadrul sedintei Consiliului Director, a fost urmatoarea: Aceste decizii sunt absurde, orice propunere a Consiliului Director trebuie inaintata Adunarii Generale, urmand ca aceasta sa emita hotararile si sa le puna in aplicare. Totodata, presedintele poate fi demis doar de catre AGA, aceasi entitate care l-a si ales. Penalizarea sectiei de hochei cu 100.000 lei de catre Consiliul Director din care fac parte atat presedintele clubului cat si presedintii sectiilor clubului, este mai mult o autoamenda lipsita de orice logica, mai ales in conditiile in care bugetul alocat pentru sezonul 2014/2015 a fost insuficient, acesta fiind redus considerabil pe parcursul anului. Nu inteleg de ce continuam sa ne sabotam clubul in defavoarea brasovenilor cand toate partile implicate pe plan local in fenomenul hocheistic ar trebui sa conlucreze la reusita echipei. In cadrul urmatoarei sedinte AGA, vom analiza sezonul anterior si vom lua cele mai bune decizii pentru sezonul hocheistic urmator.”

De asemenea, dorim sa asiguram suporterii asupra continuitatii, majoritatea jucatorilor autohtoni semnand deja prelungirea contractului, iar negocierile cu Fodor Csanad sunt in plina desfasurare. Le datoram multumiri si aprecieri pentru daruire si pentru anii petrecuti la echipa brasoveana celor doi jucatori, Antal Zsombor si Balint Zsolt, care nu vor mai evolua in culorile galben/albastru sezonul urmator.