Weekend feminin de hochei pe gheață

0
2767

Pentru sezonul competițional 2018 – 2019, evenimentul derulat sub egida IIHF, World Girls’ Ice Hockey Weekend în zilele de 6 și 7 octombrie a.c, FRHG a participat cu trei cluburi: ASC Corona Brașov, ACS Steaua Rangers și CSS Triumf București. În tabelul de mai jos regăsiți câteva informații despre evenimentul din România:

DATA CLUB PATINOAR NUMĂR PARTICIPANTI PROGRAM EVENIMENT
6 octombrie 2018 CSS TRIUMF BUCUREȘTI Telekom Arena Otopeni Aproape 50 de fete cu vârste între 10 și 18 ani Jocuri pentru cele mici cât și exerciții pentru micile hocheiste mai avansate în jocul cu crosa și pucul. Pregătirea, joaca, distracția, toate s-au întins pe parcursul a două ore.
6 și 7 octombrie ASC CORONA BRAȘOV Olimpic Brașov Peste 20 de fete cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani Câte o oră pe patine, în ambele zile, pentru a simți plăcerea de a aluneca pe luciul gheței. Întâlnire cu mascota clubului, frumosul Wolfie care știe întotdeauna să aducă zâmbete pe fața copiilor.
7 octombrie 2018 ACS STEAUA RANGERS Telekom Arena Otopeni 20 fete cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani Antrenament urmat de meci și stretching. În total 3 ore de mișcare fizică.

 

Fotografii, filmulețe etc pe facebookul FRHG.