COMUNICAT FRHG

0
2931

Federația Română de Hochei pe Gheață a luat act de ceea ce s-a întâmplat la Campionatul Mondial din Slovenia, mai exact la finalul meciului dintre reprezentativa României și cea a Ungariei.

Federația Română de Hochei pe Gheață crede cu tărie că rolul său este nu numai acela de a asigura reprezentarea țării nostre la competițiile internaționale de hochei pe gheață, ci și acela de a promova cu mândrie imaginea României în lume și este fermă în poziția sa de a susține respectarea legilor țării noastre și a reglementărilor specifice acestui sport.

În final vă asigurăm că Federația Română de Hochei pe Gheață va folosi toate instrumentele legale aflate la dispoziția sa pentru ca intervenția oricăror momente ce ar putea fi ofensatoare pentru imaginea țării noastre să nu mai fie posibilă.

Apreciem că este momentul să reamintim politicienilor, Guvernului României și, deci, implicit Miniștrilor acestuia, problemele legate de infrastructură și tot ceea ce derivă din acestea. Vom reveni cu comunicat după ședința Biroului Federal.