Nove Zamky a luat trei puncte în dubla din România

0
1648

Recent, puternica echipă slovacă Ice Tigers Nove Zamky a sosit în România pentru susținerea a două meciuri contând pentru sezonul regulat al competiției regionale Liga Mol.

Slovacii au fost învinși în primul joc de Corona Brașov cu un usturător 7-1 (3-0, 1-1, 3-0). Molnar s-a remarcat prin semnarea primelor două goluri, după care am mai semnalat reușitele lui Mihály Arpad, cu trei pase decisive, ori Fodor Csanad, și el cu trei puncte în statistici, împărțite într-un gol și două pase.

La brașoveni a evoluat și sud-coreeanul Han Ki Hoon, care a participat la construcția golului de 6-1. Cu un sfert de oră înainte de final, oaspeții au efectuat schimbare de portar.

Ice Tigers Nove Zamky a obținut totuși un succes în deplasarea din țara noastră. Oaspeții s-au impus la Miercurea Ciuc, în fața celor de la Sport Club, cu scorul de 4-2 (0-1, 2-1, 2-0). Ciucanii nu au jucat rău, au condus cu 1-0 și 2-1, dar diferența s-a făcut la patinaj, în ultima repriză. Un alt atu al hocheiștilor slovaci a fost că au știut să își fructifice superioritățile, ei marcând de trei ori cu om în plus pe gheață. Finlandezul Salomen a deschis scorul și a marcat astfel primul său gol în Liga Mol.

Mâine, 2 decembrie, va avea loc meciul dintre Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc, cu începere de la ora 19.00. Este un derby doar pe hârtie, deoarece poziția în clasament a celor două combatante este sugestivă. Brașovul este pe 4, cu 37 de puncte, cu mari șanse de play-off, în timp ce echipa harghiteană se află pe ultimul loc, cu doar 11 puncte adunate.