Înfrângere pentru tineret la Partizanske

0
1893

Echipa națională de hochei pe gheață tineret sub 20 de ani, a României, a încheiat cu o înfrângere turneul de pregătire din Slovacia.

Formația noastră, aflată sub comanda trio-ului de antrenori Karoly Antal, Marius Trandafir, Răzvan Lupașcu, a pierdut ultimul test, susținut în compania echipei de seniori HC Iskra Partizanske, cu scorul de 9-6 (5-1, 0-4, 4-1).

La capitolul pozitiv notăm revenirea fantastică din repriza de mijloc, de la 1-5 la 5-5, dar și faptul că ofensiva produce multe goluri. Înfrângerea de azi a survenit numai pe fondul oboselii acumulate și a faptului că slovacii au avut un plus de forță fizică, fiind echipă de seniori.

HC Iskra Partizanske evoluează în liga a treia valorică. Tinerii tricolori au terminat turneul slovac cu două victorii și o înfrângere, golaverajul general fiind 20-17.

Lotul final al României pentru Campionatul Mondial, grupa IIA, de la Talinn, din Estonia, se va stabili în cursul zilei de vineri, 5 decembrie. Jucătorii nereținuți se vor întoarce acasă, în timp ce echipa va decola spre țara baltică, unde deja sâmbătă va efectua primul antrenament de acomodare cu patinoarul.

Vom reveni cu amănunte!