ASC Corona 2010 Brașov – CSA Steaua București

6-4 (1-1, 3-2, 2-1)

0
1678

Prima repriză a început practic cu golul adversarilor, marcat de Denys Zabludovskyi, în minutul 3.29, care a finalizat o acțiune personală, însă replica brașovenilor a venit rapid, prin Biro Matyas în minutul 5.59, după o greșeală în defensivă a steliștilor. În a doua treime, câștigată de “lupi” cu 3-2, ambele echipe au punctat din superiorități numerice, prin Otto Biro (de două ori) și Arpad Mihaly, pentru Corona, respectiv Andrei Butuchnov și Ioan Timaru (pentru Steaua). În ultima repriză, Matyas Biro a “pus” 5-3 pe tabela de marcaj, dar Ievgen Iemilianenko a redus din handicap, menținând suspansul în tribune. Cu 39 de secunde înainte de final, Csanad Virag a stabilit scorul final. Astfel, Corona conduce cu 2-1, iar mâine, de la orele 18.30, va avea loc al patrulea meci al finalei mici.

”Toate meciurile de la final au miză și, de obicei, câștigă echipa care face cele mai puține greșeli. Portarul nostru a făcut un meci bun, iar băieții și-au revenit repede după primul gol primit. Au existat și căteva greșeli individuale din care trebuie să învățăm. Ne pregătim pentru meciul de mâine”, a declarat Otto Keresztes, antrenorul echipei Corona Brașov.

”A fost un meci greoi de ambele părți și pe fondul oboselii accumulate până acum. Am făcut și multe greșeli și am primit multe penalități. Brașovul a speculat aceste greșeli și a câștigat meciul. Felicitări pentru jocul disciplinat, din punct de vedere tactic și defensiv. Mâine pornim de la zero și ne încercăm șansele. Am pierdut o bătălie, nu războiul,” a declarat Daniel Herlea, antrenorul echipei Steaua București.