ASC Corona Brașov – Progym Gheorgheni

5-3 (3-2, 1-1, 1-0)

0
1547

“Lupii” Brașovului au câștigat 3 puncte extrem de importante în economia clasamentului Campionatului National, după ce au învins, cu 5-3 (3-2, 1-1, 1-0) echipa Progym Gheorgheni. Brașovenii au deschis scorul după 4 minute, prin Dennis Dumitru, pentru ca apoi oaspeții să treacă în avantaj, prin reușitele lui Vaclav Novak și Tibor Basilidesz. Imediat a urmat replica tăioasă a “lupilor”, care în mai puțin de 60 de secunde au marcat prin Virag Csanad și Peter Zsolt, prima repriză terminându-se cu scorul de 3-2 în favoarea gazdelor. În repriza a doua, ambele echipe au marcat câte o dată, prin Ievgen Pysarenko (Corona Brașov) și Vaclav Novak (Progym). În ultima treime, în superioritate, Csanad Fodor a “securizat” punctele, înscriind pentru 5-3, scor cu care s-a încheiat meciul.

”Este o victorie foarte importantă pentru noi. Ambele echipe au dat semne de nervozitate, am primit goluri pe care în mod normal le-am fi evitat. Am dominat ultimele 30 de minute și am reușit să câștigăm. Ne pregătim pentru meciul de mâine și sperăm la încă trei puncte”, a precizat Otto Keresztes, antrenorul echipei Corona Brașov.

”Felicitări echipei gazdă, aveam șanse la puncte, însă Brașovul a jucat mai bine. Venim după o săptămână foarte grea, unde nu am reușit să ne înțelegem cu antrenorul nou și nu am avut timpul necesar să ne obișnuim cu antrenamentul tipic rusesc. La fel și portarul nostru, vine după o săptămână fără antrenament cu șuturi la poartă. Plecăm spre casă, iar mîine ne pregătim pentru meci,” a declarat Farkas Csaba, antrenorul secund al echipei Progym Gheorgheni.