Sport Club Miercurea Ciuc vs CSA Steaua Bucuresti

0
2106

Finala Cupei României va fi reprogramată după ce primul meci desfăşurat la Gheorgheni în data de 20.12.2015, a fost întrerupt între pauza a doua și a treia din cauza unui scurcircuit la panoul electric al sistemului de iluminat, care a provocat explozia a două reflectoare. În urma scurtcircuitului, unul dintre reflectoare a luat foc.

Organizatorii au hotărât evacuarea tuturor persoanelor din patinoar, respectând legislația în vigoare privind siguranța spectatorilor și sportivilor.

Deși în întuneric, evacuarea s-a facut în aproximativ trei minute în ordine, fară nici un incident, atât spectatorii, cât şi sportivii dovedind un spirit civic remarcabil.

În urma incidentului, suprafața de joc a patinoarului a devenit impracticabilă, nefiind îndeplinite prevederile regulamentare, conform regulamentelor FRHG.

Iniţial, jocul a fost reprogramat pentru a doua zi, respectiv 21.12.2015, la aceeași oră. Ulterior, în data de 21.12.2015, în jurul orei 13:00, organizatorii au comunicat în scris federaţiei faptul că nu pot asigura iluminatul patinoarului în siguranță pentru desfăşurarea finalei Cupei României.

Astfel, finala va fi reprogramată de către FRHG la o dată ulterioară, care va fi comunicată în timp util, după ce suprafaţa de joc a patinoarului va corespunde normelor prevăzute de regulamentele FRHG.