Loturile Naţionale ale României – Senioare și Junioare U18

în pregătire la Miercurea Ciuc

0
1279

Loturile Naţionale ale României, Senioare și Junioare U18 și-au început pregătirile pe patinoarul din Miercurea Ciuc în vederea participării la turneele de calificare.

Lotul Naţional al României de Senioare va participa în perioada 07 – 10.12.2015 la 2016 IIHF WW World Championship, Div II, Group B, QUALIFICATION, Sofia Bulgaria. Echipa României va avea ca partenere de întrecere echipele naționale din Hong Kong, Africa de Sud și Bulgaria.

Lotul Naţional al României de Junioare U18 va participa la 2016 IIHF Ice Hockey World U18 Women Championship Division I Qualification, alături de Austria, Italia, Polonia, Kazakhstan, China, Australia, Marea Britanie. Data desfășurări turneului se va stabili în septembrie 2015 la Congresul Semi-Annual al IIHF, Dubrovnik, Croația.

Jucătoarele prezente la acest cantonamentul de pregătire pre-competițional au un program zilnic foarte încărcat, participând la antrenamente pe gheață, pregătire fizică pe usct, discuții pe tema exercițiilor efectuate la antrenamente și sesiuni de prezentare video. Activitatea pe gheață este foarte intensă lucrându-se pe ateliere, sportivele trecând de la un exercitiu la celălalt, astfel încât toate fetele sunt într-o permanentă mișcare pe gheață. De asemenea și portărițele sun incluse în aceste circuite pe gheață.

Staff-ul tehnic: Pogăcean George, Sandor Ibolya, Daia Cristian, Elekes Levente și este coordonat de Nistor Constantin Dtrector Tehnic FRHG.